Mitsingen Bach Collegium​

Cantates participatives

*dia 30 de maig, entrada lliure sense reserva prèvia

La iniciativa coral participativa MITSINGEN BACH COLLEGIUM és l’hereva natural i continuadora de l’antic BACH ZUM MITSINGEN (BZM), que realitzava, des de l’abril de 2011, el cicle integral de les cantates de J.S.Bach en format participatiu, iniciativa inèdita a catalunya i dirigida a cantaires amb formació musical i experiència coral.

El projecte MBC manté les línies mestres i procediments de BZM, és per això que també es caracteritza per respectar sempre la data litúrgica per la qual Bach va escriure cada cantata i per interpretar la música amb instruments barrocs i criteris històrics. Les cantates s’ofereixen sempre en esglésies emblemàtiques, majoritàriament de Catalunya.

L’estructura principal del projecte és el BACH COLLEGIUM BARCELONA, qui assumeix l’acompanyament instrumental de totes les cantates amb instruments barrocs i aporta al cor cantants professionals que comparteixen la producció colze a colze amb els participants.

El fundador i director del projecte MBC és en Pau Jorquera.

Calendari Cantates 2021

Properament tindreu disponible el calendari MBC cantates 2021
Tota la informació actualitzada a les xarxes socials

Convocatòria MBC Cantates 2021

Per les característiques del projecte (el treball intensiu i la dificultat de les obres que proposem) MBC està dirigit a persones amb experiència coral i formació musical. El nombre de places és limitat i aquests són els criteris per seleccionar als participants:
  • Grau de formació musical i experiència coral acreditats.
  • Rigorós ordre d’arribada de les sol·licituds d’inscripció.
  • Balanç entre les cordes.
  • Espai disponible en l’Església on es realitzarà la producció.
La participació definitiva en aquest projecte es comunicarà per correu electrònic un mes abans de cadascuna de les produccions sol·licitades. La quota de participació són 30€ i aquest import inclou les sessions de treball i els materials facilitats per MBC. El pagament s’haurà de fer efectiu quan l’organització comuniqui la participació definitiva en aquest projecte.

Formulari d'inscripció

  • DD slash MM slash YYYY
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Formulari d'inscripció

Pots accedir al formulari a través del següent botó:

Scroll to Top