Participative choral

Properes convocatories​

Inscripció online

Due to the characteristics of the project (the intensive work and the difficulty of the works we propose) MBC is aimed at people with choral experience and musical training.

The number of places is limited and these are the criteria for selecting participants:

  • Accredited degree in music training and choral experience.
  • Order of arrival of registration applications.
  • Balance between the strings.
  • Space available in the Church where the production will take place.

The final participation in this project will be communicated by e-mail one month before each of the requested productions.

The participation fee is 30€ and this amount includes the work sessions and materials provided by MBC. Payment must be made when the organization announces final participation in this project.

Sobre Mitsingen

Mitsingen Bach Collegium és una iniciativa coral que des de 2011 interpreta el cicle integral de les cantates de J.S. Bach en format participatiu. Aquesta proposta participativa i pedagògica ofereix la possibilitat que cantaires amateurs amb formació musical i experiència coral puguin cantar cantates de Johann Sebastian Bach conjuntament amb músics i cantants professionals del Bach Collegium Barcelona.

Un dels atractius d’aquesta proposta és que ens permet gaudir d’aquest repertori tan rellevant d’una manera similar a com es feia a l’època: seguint el calendari litúrgic luterà i sent fidels a les dates per les quals va ser escrita cada cantata, interpretant la música amb instruments històrics, i realitzant tots els assajos i audicions en esglésies. La temporada 2020-21 el Mitsingen Bach Collegium va celebrar el seu desè aniversari interpretant la Cantata BWV 194 Höchsterwünschtes Freudenfest, a l’Església de Santa Maria del Pi de Barcelona.

La iniciativa Mitsingen Bach Collegium sorgeix d’una adaptació de la tradició alemanya Bachkantate zum Mitsingen, que consisteix a assajar i interpretar, en un mateix cap de setmana, cantates de Johann Sebastian Bach. D’aquesta manera, les cantates participatives funcionen amb inscripció prèvia i se seleccionen els cantaires segons l’experiència i els seus coneixements musicals.

I per tu, què és un Mitsingen?

Properes convocatories

Inscripció online

I per tu, què és un Mitsingen?

Cantatas Calendar 2021

The calendar will be available soon
All the updated information on social media
Scroll to Top