Cantates participatives

Properes convocatories​

Inscripció online

Per les característiques del projecte (el treball intensiu i la dificultat de les obres que proposem) MBC està dirigit a persones amb experiència coral i formació musical. El nombre de places és limitat i aquests són els criteris per seleccionar als participants:
  • Grau de formació musical i experiència coral acreditats.
  • Rigorós ordre d’arribada de les sol·licituds d’inscripció.
  • Balanç entre les cordes.
  • Espai disponible en l’Església on es realitzarà la producció.
La participació definitiva en aquest projecte es comunicarà per correu electrònic un mes abans de cadascuna de les produccions sol·licitades. La quota de participació són 30€ i aquest import inclou les sessions de treball i els materials facilitats per MBC. El pagament s’haurà de fer efectiu quan l’organització comuniqui la participació definitiva en aquest projecte.

Sobre Mitsingen

Mitsingen Bach Collegium és una iniciativa coral que des de 2011 interpreta el cicle integral de les cantates de J.S. Bach en format participatiu. Aquesta proposta participativa i pedagògica ofereix la possibilitat que cantaires amateurs amb formació musical i experiència coral puguin cantar cantates de Johann Sebastian Bach conjuntament amb músics i cantants professionals del Bach Collegium Barcelona.

Un dels atractius d’aquesta proposta és que ens permet gaudir d’aquest repertori tan rellevant d’una manera similar a com es feia a l’època: seguint el calendari litúrgic luterà i sent fidels a les dates per les quals va ser escrita cada cantata, interpretant la música amb instruments històrics, i realitzant tots els assajos i audicions en esglésies. La temporada 2020-21 el Mitsingen Bach Collegium va celebrar el seu desè aniversari interpretant la Cantata BWV 194 Höchsterwünschtes Freudenfest, a l’Església de Santa Maria del Pi de Barcelona.

La iniciativa Mitsingen Bach Collegium sorgeix d’una adaptació de la tradició alemanya Bachkantate zum Mitsingen, que consisteix a assajar i interpretar, en un mateix cap de setmana, cantates de Johann Sebastian Bach. D’aquesta manera, les cantates participatives funcionen amb inscripció prèvia i se seleccionen els cantaires segons l’experiència i els seus coneixements musicals.

I per tu, què és un Mitsingen?

Properes convocatories

Inscripció online

I per tu, què és un Mitsingen?

Calendari Cantates 2021

Properament tindreu disponible el calendari MBC cantates 2021
Tota la informació actualitzada a les xarxes socials
Desplaça cap amunt