Adriana Alcaide

Violinista barcelonina, cursa l’especialitat d’Interpretació Històrica i Violí Barroc del 1999 fins el 2003 al Koninlijk Conservatorium de L’Haia (Holanda), gràcies a una beca de la Generalitat de Catalunya.

Membre de la European Baroque Orchestra (EUBO), treballa amb Roy Goodman i Andrew Manze. Forma part de: L’Arpeggiata, Concerto Amsterdam, Berlin Baroque, Utrecht Baroque Consort, Ludovice Ensemble, Glossarium, Al Ayre Español, Orquesta Barroca de Sevilla, tocant sota la batuta de Rinaldo Alessandrini, Eduardo López Banzo, Monica Huggett i Jordi Savall. Ha actuat a sales com el Carneggie Hall (NY) i Wigmore Hall (Londres).

Ha enregistrat per a Harmonia Mundi, Naïve, K617 i Brilliant Classics. És creadora de Symbiotic Ensemble i de Follia Project, amb qui realitza nombrosos concerts.

Actualment és directora musical i intèrpret de l’espectacle Händel and Friends de L’AUDITORI EDUCA. Combina la seva vessant purament musical amb l’actuació teatral, incloent-la en els seus espectacles musicals. Realitza nombroses gires pel Japó amb el grup Soubugen.

Recentment ha sortit al mercat el seu CD a solo”Still Life” sota el segell discogràfic Anacrusa, així com la publicació del seu primer llibre “Mujerísima”.

Desplaça cap amunt