Salvat Beca Bach

La Salvat Beca Bach té la voluntat de potenciar la formació i la promoció dels joves cantants solistes a l’entorn de la música vocal de J.S.Bach, atorgant anualment quatre beques (soprano, alto, tenor i baix).

El projecte està liderat i patrocinat per la mateixa Fundació Salvat i compta amb la direcció artística i la col·laboració del Bach Collegium Barcelona i la Fundació Bachcelona.

Iniciat el 2014, el projecte té un component formatiu i en aquest sentit ha comptat amb solistes tan reconeguts com el contratenor Carlos Mena, la soprano Katharine Fuge, el baríton Stephan MacLeod, el tenor Benjamin Bruns, i la soprano Miriam Feuersinger.

Aquest 2020 hem hagut de cancel·lar totes les activitats previstes per les afectacions de la Covid-19. Com que els solistes que van ser guardonats enguany no han pogut realitzar cap concert, hem decidit que siguin aquests mateixos cantants els que participaran en les activitats que hem organitzat pel 2021. Excepcionalment, doncs, no hi haurà convocatòria per designar nous solistes aquest any.

Fem un recordatori dels solistes guardonats que realitzaran els concerts 2021:

Solistes SALVAT BECA BACH 2020-2021
Mercedes Gancedo, soprano
Lara Morger, alto
Oriol Guimerà, tenor
Pau Armengol, baix

Scroll to Top